O nama

Tko smo?


Mi smo Vrt i Niskogradnja. Više od 20 godina  popločavamo dvorišta, postavljamo ograde i radimo kompletnu niskogradnju koja uključuje betoniranje,odvodnju, drenažu, niveliranje terena, kanalizaciju, izgradnju parkirališta i kompletno uređenje Vašeg vrta.

Voditelj našeg tima je majstor Mato Josipović, građevinski majstor sa više od 20 godina iskustva rada od kojeg je polovicu stekao na zahtjevnim poslovima niskogradnje u Njemačkoj.


Uređenje dvorišta i vanjskih struktura uključuju više segmenata u kojima su ljepota i sklad cilj kojemu težimo zajedno s našim klijentima, ali do njega se dolazi prvenstveno kvalitetom i stručnim radom.

Kvalitetnom uslugom i normalnim cijenama postigli smo naš cilj: zadovoljni klijenti koji nam se vraćaju i koji nas preporučuju

Nikada nam nije teško besplatno izaći na teren, dati koristan savjet i predati detaljnu i troškovno prihvatljivu ponudu

Obratite nam se i Vi sa povjerenjem...

 

 

Vaš prostor
 

Uređivanje Vašeg prostora u jednom je smislu rješavanje različitih poteškoća ili posebnosti okoline.


Potrebni su različiti pristupi koji se sastoje od različitih tipova popločavanja, izgradnje cesta, ograda, vrtne rasvjete, ukrasa i hortikulturalnih rješenja.
 

Uredan prostor dvorišta i okućnica su Vaš prvi kontakt s okolinom i stvaraju prvi dojam vrijednosti Vaše nekretnine.
 

Prema istraživanju agencija koje se bave kupoprodajom nekretnina okoliš stana, a pogotovo samostalnog objekta utječe na kupce u više od 70% slučajeva.